Dunaharaszti
    Dunaharaszti
Hírek, érdekességek a nagyvilágból.
Összes hír Belföld Külföld Gazdaság Sport Kultúra Időjárás Érdekességek
 Sport - Overdose hétszázmilliót nyerhet 2009-ben

A négyéves csodaló kilenc futamon indul idén, tulajdonosa, Mikóczy Zoltán szerint a veretlenséget tartani még álomnak is erős, de azon dolgoznak, hogy az elérhetetlen álom megvalósuljon.
 

 Sport - A Brawn a legjobb, a McLarent elszúrták

A Honda-utód nyeri a teszteket a Mercedes-motorral, a McLaren csak a középmezőnyben van vele. Nem tagadják, elrontották a kasztnit, igyekeznek kijavítani a jövő hét végi szezonnyitóra.

 Sport - Nadal atomtenisszel verte Federert

 Sport - Franciaország nyerte a kézilabda vb-t

 Sport - Hihetetlen elkapással, 35 mp-cel a vége előtt

A Pittsburgh Steelers minden idők leghosszabb touchdownját érte el egy visszafutásból. A meccs legjobbja a 35 másodperccel a vége előtt szuperelkapást produkáló Santonio Holmes lett.

 Sport - Képes beszámolók

 Sport - Kegyetlenül kínlódva vertük meg Koreát

A magyar férfi kézilabda-válogatott rosszul játszva is kiverekedte a győzelmet Dél-Korea ellen a vb-középdöntők utolsó fordulójában. Császár Gábor megállíthatatlan volt, megint a hajrában vertük ellenfelünket. Az 5. helyért játszhatunk, ellenfelünk a címvédő Németország lesz.

 Sport - Zigmund Pálffytól nem kell félnünk

Zigmund Pálffytól nem kell félnünk
2009.01.27. 22:15 Hblog
A szlovák Extraliga legjobb játékosa nem lesz ott a svájci világbajnokságon, ellenünk sem lép jégre április 24-én. Ezt Ziggy Pálffy maga mondta nekünk Skalicában. Elhatároztuk ugyanis, hogy otthonában nézzük meg, hogyan jégkorongozik 36 évesen minden idők legnagyobb közép-európai hokisainak egyike. Csináltunk interjút is.

 Sport - Ököllel támadt a bírókra a német edző

A németek kikaptak a norvégoktól a férfi kézivébé középdöntőjében, mert a játékvezetők az utolsó támadásuknál háromszor is visszafújtak egy bedobást, az idő pedig közben lejárt. Heiner Brand, a címvédő edzője megtámadta a bírókat, de az utolsó pillanatban meggondolta magát.

 Sport - 300 ezret kerestünk az olimpikonnak

Nagyot javult az olimpia leghorrorisztikusabb sérülését elszenvedő súlyemelő, Baranyai János lelkiállapota, 300 ezer forintos bánatpénzt kapott a minisztertől. A biztosítótól 3000 forint járt neki.

12345678910...

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.